Τσαντάκι ώμου χιαστί crossbody Cardinal MT1102 μαύρο

39,00 

Η Εταιρεία Cardinal ιδρύθηκε το 1953 και από την ίδρυση της επωνυμίας της ειδικεύετε στο σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδών ταξιδίου . Τηρεί πάντα την αρχή της ποιότητας πρώτα, ακολουθώντας τη σχεδιαστική ιδέα εξελιγμένου , απλού, οικονομικά αποδοτικού. Η Cardinal με τη μοντέρνα μινιμαλιστική της αισθητική, προβάλλει και επιδιώκει δύναμη μέσα από την δημιουργική μόδα. Η επωνυμία σχεδιαστών Cardinal έχει ως αποστολή να προσφέρει αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας.

⭐ Παρουσιάζουμε το απόλυτο crossbody για όλες τις υπαίθριες περιπέτειές σας . Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα και επικαλυμμένο με πολυουρεθάνη, αυτό το σακίδιο πλάτης είναι τόσο ανθεκτικό όσο και αδιάβροχο(ΕΚΤΟΣ ΦΕΡΜΟΥΑΡ), καθιστώντας το τον τέλειο σύντροφο για όλες τις καταστάσεις .

⭐ Με βάρος 600 γραμμάρια, αυτό το τσαντάκι είναι ελαφρύ αλλά ευρύχωρο, με χωρητικότητα 10 λίτρων. Διαθέτει ενισχυμένη πλάτη για πρόσθετη στήριξη και εργονομικά σχεδιασμένο ιμάντα ώμου που μπορεί να προσαρμοστεί στο επιθυμητό μήκος. Η αφαιρούμενη λαβή paracord προσθέτει μια πινελιά ευελιξίας στο σακίδιο.

⭐ Αλλά δεν είναι μόνο αυτό έρχεται επίσης με λουρί μέσης που μπορεί να προσαρμοστεί με ένα κλιπ γρήγορης απελευθέρωσης για ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Η κύρια θήκη είναι ευρύχωρη και έχει τρεις εσωτερικές τσέπες, ενώ οι δύο μεγάλες μπροστινές τσέπες είναι εξοπλισμένες με κλείσιμο με φερμουάρ και πολλαπλές εσωτερικές τσέπες για οργάνωση.

⭐ Είναι επίσης εξοπλισμένο με ιμάντες molle σε όλο το μήκος του, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε και να συνδέσετε πρόσθετο εξοπλισμό.

⭐ Διαθέσιμο σε κομψό μαύρο χρώμα έχει διαστάσεις 30x23x17 cm. Είναι κατάλληλο για άνδρες και είναι ιδανικό για διάφορες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, κάμπινγκ και καθημερινή χρήση. Γιατί λοιπόν να αρκεστείτε σε ένα συνηθισμένο τσαντάκι όταν μπορείτε να έχετε το στιβαρό και ευέλικτο crossbody Cardinal; Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και ετοιμαστείτε για οποιαδήποτε περιπέτεια έρθει στο δρόμο σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:30X23X17

Σε απόθεμα

Credit module tbi bank 1.1.2
Κωδικός προϊόντος: MT1102 Κατηγορίες: , ,