Πολιτική επιστροφών/ ακύρωσης & υπαναχώρησης

 

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση από απόσταση ή εκτός εμπορικού καταστήματος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Αν ο προμηθευτής δεν ενημερώσει για το δικαίωμα υπαναχώρησης, η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 12 μήνες μετά το τέλος της αρχικής προθεσμίας υπαναχώρησης.

Ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από  την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του καταναλωτή να υπαναχωρήσει από την σύμβαση. Ωστόσο, μπορεί να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τα αγαθά ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά. 

  • Αλλαγές μπορείτε να κάνετε εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • Μπορείτε να το αλλάξετε με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
  • Πριν κάνετε κάποια κίνηση αλλαγής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σημείωση: Η εταιρεία courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο*  10:00 – 16:00. Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρεία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 5 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο alhimistisbags.gr, με γραπτά μηνύματα ή κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στα γραφεία μας.

E-mail Επικοινωνίας: sales@alhimistisbags.gr