Σακίδιο πλάτης ορειβατικό Cardinal 60L MT1069 μαύρο

Original price was: 64,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 57,60 €.

Η Εταιρεία Cardinal ιδρύθηκε το 1953 και από την ίδρυση της επωνυμίας της ειδικεύετε στο σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδών ταξιδίου . Τηρεί πάντα την αρχή της ποιότητας πρώτα, ακολουθώντας τη σχεδιαστική ιδέα εξελιγμένου , απλού, οικονομικά αποδοτικού. Η Cardinal με τη μοντέρνα μινιμαλιστική της αισθητική, προβάλλει και επιδιώκει δύναμη μέσα από την δημιουργική μόδα. Η επωνυμία σχεδιαστών Cardinal έχει ως αποστολή να προσφέρει αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας.

⭐ Ανθεκτικό, Μεγάλη χωρητικότητα, Πολυλειτουργικό

⭐ Ανακαλύψτε την απόλυτη συντροφιά για τις απαιτητικές σας δραστηριότητες με το ανθεκτικό αξεσουάρ της Cardinal. Το σακίδιο πλάτης της εταιρείας είναι σχεδιασμένο με πολλές θήκες και διαθέτει αδιάβροχο ιμάντα ώμου για εύκολη αποθήκευση και πρόσβαση στα είδη σας. Με ρυθμιζόμενους ιμάντες μέσης και ανατομικό σχεδιασμό της πλάτης, προσφέρει άνετη εφαρμογή και σταθερότητα κατά τη μεταφορά του εξοπλισμού σας.

⭐ Η ανθεκτική κατασκευή , σε συνδυασμό με τις μπανέλες στήριξης, το καθιστούν ιδανικό για πολύωρες εξορμήσεις στη φύση. Με χωρητικότητα 60 λίτρων, μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεστε για τις υπαίθριες δραστηριότητες σας.

⭐ Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας οxford 600D υλικό, αυτό το σακίδιο είναι ανθεκτικό και αντέχει στις δύσκολες συνθήκες του εξωτερικού. Ιδανικό για άντρες που αναζητούν ένα πρακτικό και πολυλειτουργικό αξεσουάρ για τις εξορμήσεις τους.

⭐ Με μέγεθος one size, αυτό το tactical σακίδιο πλάτης της Cardinal είναι κατάλληλο για όλες τις δραστηριότητες, ενώ το στυλ του το κάνει ιδανικό για αθλητικές και ορειβατικές εξορμήσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια άνετη και ασφαλή εμπειρία στη φύση με το αξεσουάρ της Cardinal.

Σε απόθεμα

Credit module tbi bank 1.1.2
Κωδικός προϊόντος: MT1069μαύρο Κατηγορίες: , , ,